Juliane Arnold: inspiration för min konst

no5-Juliane-ArnoldKöp original: Spring kvinna, olja på duk. Juliane Arnold 2015
Aktuell Art Auktion: http://www.ebay.de/itm/Abstrakt-Olgemalde-Kunst-Gemalde-Federfrau-Juliane-Arnold-2015/202016704216

Bilderna av Pablo Picasso hängde mitt liv i mina föräldrars hus. Jag beundrade “Flicka med hund”, en teckning så mycket att jag ville dra så här Picasso. Samtidigt har jag lång fel finns i denna bild och min tjej dra bättre. Hunden är perfekt.

Inspirerad av Käthe Kollwitz: Thinking, Juliane Arnold

Denkende-Juliane-Arnold

Vingar duvan blev en symbol för fredsrörelsen och abstraktion av Demoiselles och kubismen visar saker från flera sidor samtidigt.

no2-Juliane-Arnold.

Absolut fascinerande intryck som ingår i min egen konst. För några år sedan var jag hängde i en konstutställning på bilderna av barock målaren Rembrandt van Rijn och Rubens. Det var som en andlig upplevelse för mig när dörren öppnades och jag stod i ett rum hängde en enorm Rembrandt målning på väggen i varje. Djupet på dessa bilder kan spelas upp på någon konsttryck. Djupa färger och out intrång av den mörka belysning av siffrorna bröt mig från en racing hjärta, som i en kärlek. Jag har alltid odödlig förälskade sig i konsten. Precis som jag gjorde med den stora konstutställningen av impressionisterna Paul Cézanne, som var år sedan i Tübingen. De bleka affischer från vykort och böcker kan bara börja att beskriva vad utgår färgintensiteten från en original- oljemålning. Den typ av strukturen av en bild kan bara ses på ett original. Färgen och penseldrag sin del av konsten. Det är en taktil och sensorisk upplevelse, även om det är strängt förbjudet att röra på konstutställningen och ett larm utlöses omedelbart när min näsa kommer för nära målningarna. “Olja på duk” är skrivet på var och en av dessa imponerande målningar. Eller “olja på trä” färgintensiteten hos en oljefärg är att överträffa av någon akrylfärg. Och så jag köpte oljefärger och duk, även om denna metod för målning är lite omodernt i dag är lika imponerande som bilderna av Van Gogh, Gauguin, Monet, Gabriele Münter intrycket som fortfarande produceras genom denna metod för målning och Franz Marc.

Nut-right-arm-02-Juliane-Arnold

Plasticitet i expression av Paula Modersohn Becker också varit en inspirationskälla för min målning jag tog över för mig.
Jag började måla, måla i syfte att stora bilder, såsom de som jag har blivit kär och du kan egentligen bara se originalet. Endast i den ursprungliga fångar hjärtat att tävla, vid åsynen av så mycket bra konst, den perfekta penseldrag och en Lichtgebung som verkar för att sätta rummet i en annan dimension.

Kroki var en del av mina studier. Jag drog varje dag vid Fria konstskolan i Stuttgart -fil, då varje onsdag kväll tre timmar vid pedagogiska universitet för mina konststudier. Gjordes när min konst tenta jag körde från Reutlingen till Ludwigsburg och drog på varje onsdag kväll 3 timmar och sedan agera i Tübingen på tecken Institute vid universitetet . Jag halkade i hemlighet till Academy of Art och tog fredag eftermiddag på livet ritning delvis utom jag var tre ordinarie konststuderande närvarande använde universitetet. Professorn såg leende över den. Sedan hade jag ca 10 år som studerar liv ritning och alla de stora undertecknare, som Egon Schiele, Vincent Van Gogh, Leonardo da Vinci och Joseph Beuys beaktas och deras stilar införlivades i min konst som inspiration.

Akt-4

Det märkte inte mig hur mycket Stuttgart konstmuseum har inspirerat med sina Otto Dix målningar att måla ibland mindre tilltalande siffror, förvrängda och ful, som representerar samhällskritiska karikatyrer och scener. Idag flyter i mitt fotoprojekt genom jag fotografera “big city” i Stuttgart, som är i en skrämmande sätt bara modernare version av det sociala kritiska urbana bild av Otto Dix. Fortfarande rika dans till jazzmusik utarmade mörkhyade musiker, medan handikappade och fattiga tiggare sitter på gatan och många kvinnor tvingas prostituera sig. Allt detta präglar också stadsbilden moderna Stuttgart.

Endast idag vågar jag mig till målningstekniker av renässansen av Leonardo da Vinci zoom utan att det ska vara plagiat. att nå bara mästerlig teknik, färg och perspektiv och att utveckla en ny utmaning.

Vitruv-Madonna-Vitruvianische Frau
Vitruv-Madonna-Vitruvianische Frau

Min kärlek till konst är sant i varje epok och varje frambringa sina herrar och herrar.

Det finns inga föråldrade konst, bara annorlunda art. Bra konst och dålig konst är det enda som skiljer de olika verken. En mäster är inte en medelklass- konst. men jag vill skapa mästerverk och bara det. Det är inte längre en utmaning för mig att smeta färg abstrakt på duken och skapa alltid samma bild i olika färger, tråkar mig helt enkelt inte värt det efteråt att rengöra studion , 2-10 möta sådana bilder. En livstid, detta inte uppfyller mina krav som fastställts för högsta kvalitet i målning.

stillife-05-Juliane-Arnold

Så mitt val var efter känslan i stället känslan av spontana att förälska i ett konstverk och detta har alltid varit min inspiration. Det är därför fortfarande målningen, eftersom endast måla kan göra en dröm synlig och aldrig sätter bara en återspegling av vissa dokusåpor, som bilden av drömmen, inte bara i surrealism Salvador Dalí, som konstnären eller konstnären har drömt och av kan finna sin frid och sin spegel själen. Även om det ibland Nightmarelike distorsion. Vissa säger att konstnären målar alltid själv. En bild visar alltid något av tillståndet i själ målning person.

Julane-Arnold-Blaue-Federfrau-Details

Min stora kärlek till konsten aldrig gick bort och lusten att är jag känner för att måla lusten att skapa ännu en av dessa mästerverk, som kommer att ha perfektion av denna berömda bilder. Stillbild och en annan jag har så målas för att föra samman alla dessa intryck i min konst. Vissa har uppnått sina mål. Min skarpaste kritiker var alltid själv och jag är sällan nöjd. Och sedan finns det för att nå nästa steg till perfektion. Och nästa stora målningar skapas.


© 17 augusti 2017 Författare Juliane Arnold. Stuttgart, Tyskland.
Artemisnews.de

Art Website: Juliane-Arnold-Kunst.de


[contact-form-7 id=”305″ title=”Contact”]
Den sista stora separatutställning var i Gotec café i Karlsruhe i stället. Tyvärr gör de där Keie konstutställningar mer. Så jag letar efter en ny galleri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *